Să fii bărbat…

De Rasul Lumii      E o deosebire să fii bărbat, decât femeie…

Iată câteva avantaje: poţi fi dispus toată luna, mecanicii nu te iau cu ironii şi nu cari, peste tot, o geantă plină cu nimicuri. Mai mult, nimeni nu observă noua ta freza, lenjeria intimă e mai ieftină, ţi-ajung trei perechi de pantofi îţi ajung ş-ţi păstrezi numele de familie toată viaţa
Apoi, faci baie în 10 minute, poţi umbla în tricou alb peste piept, chiar de se udă, tot ce ai pe faţă rămâne cu aceaşi culoare şi nu trebuie să te razi mai jos de beregată. Părul cărunt şi ridurile îţi stau bine, poţi să te aşezi cu picioarele desfăcute, mergi la toaletă singur. În plus, cunoşti cel puţin 20 de variante de a deschide o bere, convorbirile telefonice cu prietenii tăi durează mai puţin de 60 de secunde. Dacă ai 35 de ani şi eşti necăsătorit, prietenilor tăi nu le pasă, din contră, te felicită. Iar dacă ai slăbit sau te-ai îngrăşat, nu le pasă. Ar mai fi avantajul că nu te afectează dacă unii te vorbesc pe la spate, poţi să te scarpini între picioare la orice oră din zi şi, dacă-i cald, poţi să-ţi deschei cămaşa fără probleme.

Poţi fi tată zilnic, dacă vrei, fără să trebuiască să aştepţi 9 luni şi poţi mânca o banană pe stradă fără ca unii – alţii să se gândească la prostii…

Dar iată şi viziunea unor femei faţă de bărbaţi: cei frumoşi nu sunt de treabă, cei de treabă sunt urâţi, cei frumoşi şi de treabă sunt…homosexuali! Iar heterosexuali sunt însuraţi!

Bărbaţii care nu sunt chiar atât de frumoşi, însă sunt de treabă, nu au bani şi sunt interesaţi doar de banii tăi. Apoi, bărbaţii frumoşi sunt fie laşi, fie timizi şi nu fac niciodată primul pas.

O femeie nu uită niciodată bărbaţii pe care i-ar fi putut avea, pe când un bărbat nu uita niciodată femeile pe care nu le-a putut avea. În plus, o femeie are nevoie de 2 luni ca să-şi cunoască bărbatul iar un bărbat are nevoie de 2 vieţi să-şi cunoască femeia! Mai mult, o femeie face un bărbat din fiul său în 20 de ani, în timp ce altă femeie vine şi îl prosteşte în 20 de secunde. Atenţie! Să se ştie: bărbaţii conduc lumea, iar femeile îi conduc pe bărbaţi!

Un bărbat nu va câştiga niciodată o ceartă pe care a început-o cu o femeie. De fapt, nu va câştiga niciodată o ceartă! Chiar şi cel mai deştept bărbat a fost, cel puţin o dată, prostit de o femeie. Iar dacă bărbatul crede că a câştigat o dispută, victoria este doar în mintea lui.

În sfârşit, bărbatul vânează femeia, până când este prins de femeie.

 

Culese, alese, triate şi completate de…un bărbat adevărat (?):

Ananie GAGNIUC